اخذ کارت بازرگانی : مطابق قوانین گمرکی کشور، اخذ کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده ی آن،اعم از شخص حقیقی و حقوقی می تواند با داشتن آن،اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند.
در ایران تنها بازرگانانی می توانند در واردات و صادرات فعالیت نمایند که دارای کارت بازرگانی باشند. این کارت توسط شعب اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در تهران یا شهرستان ها به نام متقاضیانی که واجد شرایط باشند و شرکت خود در ادارات ثبت شرکت به ثبت رسانده باشند صادر می گردد.
موسسه حقوقی و ثبتی ایرسا ثبت دارای کارشناسان و وکلان زبده و مجربی می باشد که همگی تجربه ای بالا و تخصصی بی نظیر را در امر ثبت انواع خدمات مورد نیاز چون ثبت برند، ثبت شرکت و…دارد. همچنین این شرکت در امر اخذ انواع گواهی های کسب چون اخذ کارت بازرگانی، اخذ رتبه پیمانکاری و.. به صورت کاملا تخصصی و قانن را در کانامه ی خود دارد.
شما می توانید با مراجعه به موسسه ایرسا ثبت از خدمات ارزانترین ثبت برند و کارت بازرگانی بهره مند شوید.
بر اساس تعریف گمرک،کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده آن چه شخصی حقیقی باشد چه شخصی حقوقی،می تواند با داشتن آن اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند.این تجارت از ثبت سفارش و ترخیص کالا تا واردات از مناطق آزاد،حق العمل کاری در گمرک و صادرات کالاهای مجاز را در بردارد.
کارت بازرگانی خدماتی برای اشخاص حقوقی که مجوز سرمایه گذاری با زمینه فعالیت خدماتی دارند صادر می شود.واضح است دارندگان این کارت تنها در زمینه ی فعالیت خود می توانند کالا وارد نمایند.
این کارت تنها برای اشخاص حقیقی و حقوقی که برای یک بار خواهان ترخیص کالاهای خود باشند صادر می گردد.
این نوع کارت برای اشخاص حقوقی که دارای مجوز سرمایه گذاری با زمینه فعالیت تولیدی هستند صادر می شود.دارندگان این کارت می توانند فقط تجهیزات کارگاهی و مواد اولیه مورد نیاز تولید خود را وارد نموده و پس از تولید صادر نمایند.
نکته: داشتن دفاتر قانونی برای اشخاص حقیقی و حقوقی الزامیست. این دفاتر عبارتند از دفتر کل، دفتر روزنامه، دفتر دارایی و دفتر کپیه. (برای استفاده از دستگاه هایی همچون زیراکس ، فتوکپی ، فاکس و.. داشتن دفتر کپیه الزامی است.) دفاتر قانونی در صفحات 50 برگی، 100 برگی و بالاتر وجود دارند که می توانید پس از تهیه آنها در دایره پلمپ دفاتر ثبت شرکت ها اقدام کنید تا به شما گواهی پلمپ دفاتر تجاری از اوراق بهادار تعلق بگیرد و سپس دفاتر پلمپ رار تکمیل نمائید و مهمر و امضای خود را ثبت کنید.
پس از تهیه مدارک ذکر شده، متقاضی باید برای ادامه کارها به واحد ثبت دفاتر بازرگانی مراجعه کند تا مسئول مربوطه ثبت نام تجاری را انجام دهد و شماره دفتر را در روی سه نسخه اظهارنامه ثبت دفاتر بازرگانی درج کند و همچنین باید امضاء و مهر اظهارنامه ها نیز انجام شود. در پایان کار یک نسخه از اظهارنامه ثبت دفاتر بازرگانی را سوابق بایگانی نگه می دارند و سایر نسخه ها به متقاضی تحویل داده می شود.
صدور کارت بازرگانی موکول به آنست که بازرگانان موسسه یا شرکت خود را در دفتر ثبت تجارتی ثبت کرده باشند.بازرگانانی که تقاضای اخذ کارت بازرگانی می نمایند باید طبق فرم های چاپ شده از طرف اتاق بازرگانی اطلاعات مربوط به تجارت خود را به اتاق بازرگانی بدهند و از طرف دو نفر از اعضای اتاق بازرگانی معرفی شوند.
صدور کارت بازرگانی برای بازرگانان و شرکت های خارجی منوط به معامله متقابله است،یعنی در صورتی به بازرگانان خارجی کارت بازرگانی داده می شود که کشور آن ها نیز به بازرگانان ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی بدهد.
کارت بازرگانی به هر 2 صورت حقیقی و حقوقی قابل اخذ می باشد.
به موجب آیین نامه ی مربوط به صدور کارت بازرگانی ، شرایط دریافت کارت بازرگانی عبارتست از:
اشخاص حقوقی و موسسات تولیدی که در ایران به ثبت رسیده اند،با رعایت شرایط ذیل می توانند تقاضای کارت بازرگانی از وزارت بازرگانی در تهران و ادارات کل بازرگانی در شهرستان ها بنمایند.
شرکت های متقاضی کارت بازرگانی باید شرایط ذکر شده در فوق را داشته باشند:
مطابق ماده 7 آیین نامه مذکور،اشخاص ذیل نمی توانند کارت بازرگانی دریافت نمایند:
تذکر:در صورت تخلف هر یک از شرایط فوق و ارائه اسناد خلاف واقع،کارت بازرگانی دارنده آن ابطال و مراتب به سازمان های ذیربط اعلام خواهد شد.
چه کسانی نمی توانند اقدام به اخذ کارت بارگانی کنند ؟
تبصره:دارندگان پروانه ی بهره برداری صنعتی،کشاورزی،معدنی،خدمات فنی مهندسی و خدمات فناوری،اطلاعات و ارتباطات(ICT) از مراجع ذیربط مشروط به انقضای دو سال از تاریخ صدور پروانه،از ارائه ی مدرک فوق معاف می باشند.
الف-اصل و کپی سند مالکیت شش دانگ به نام متقاضی ،به آدرس دفتر کار(آدرس اظهارنامه)
ب-اصل و کپی اجاره نامه محضری معتبر به نام متقاضی،برای محل کار و به آدرس دفتر کار(آدرس اظهارنامه)
ج-اصل و کپی سند مالکیت به نام غیر و اصل و کپی اجاره نامه عادی به نام متقاضی،برای محل کار و به آدرس دفتر کار(آدرس اظهارنامه)با امضای دوشاهد ذیل آن
مدت اعتبار کارت بازرگانی حسب درخواست متقاضیان از یک تا پنج سال بوده که در صورت تایید توسط وزارت بازرگانی معتبر می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ایرسا ثبت تماس حاصل فرمایید.
کارشناسان موسسه حقوقی ایرساثبت با ارائه ارزانترین ثبت شرکت دانش بنیان و اخذ کارت بازرگانی افتخار دارند با مشاوره تلفنی در خدمت شما عزیزان باشند.
کارت بازرگانی مجوزی است که اشخاص حقیقی و حقوقی می تواند با داشتن آن، اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند. برای شرکت هایی که قصد دارند در سطح بین الملل فعالیت داشته باشند اخذ این کارت الزامیست. این کارت مزایای فراوانی دارد از جمله:
واردات و صادرات از مناطق آزاد – ثبت سفارش و ترخیص کالا – ثبت نام تجاری لاتین – صدور ویزای تجاری و…
واردات از مناطق آزاد – صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی – صدور ویزای تجاری – صدور گواهی مبدا – عضویت در اتاق بازرگانی – ارتباط با تجار خارجی و… از جمله کاربردهای این کارت می باشد.
برای اشخاص حقیقی: داشتن حداقل 24 سال تمام – داشتن محل کسب – داشتن حداقل سه سال سابقه کار در امور بازرگانی – داشتن صلاحیت مالی،اخلاقی و اجتماعی – ارائه برگ عدم سوء پیشینه – دارا بودن سرمایه مناسب و اعتبار بانکی و…
و برای اشخاص حقوقی: ارائه پروانه کار و اقامت معتبر از مراجع ذیصلاح برای اتباع خارجی – تایید صلاحیت مدیران خارجی از طریق سفارتخانه کشور متبوعشان و..
با توجه به اینکه اخذ کارت بازرگانی به مداراک و شرایط هایی بستگی دارد نمیتوان یک مبلغ مشخص برای آن در نظر گرفت ولی این کارت در شرکت ایرساثبت با قیمت پایینی صدور می شود.
20 دیدگاه
سلام خسته نباشید. داخل متن گفتین یکی از شرایط اخذ کارت بازرگانی داشتن کارت پایان خدمت است. من الان سربازم و این کارت ندارم نمیشه اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنم؟؟
سلام وقت بخیر. پارسال بخاطر یکسری دلایل مجبور شدم کارت بازرگانیمو باطل کنم الان میتونم دوباره اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنم؟ چقدر طول میکشه تا دوباره صادر شه؟ لطفا جواب بدید
سلام، مرسی از توضیح کاملی که دادین.
لطفا هزینه اخذ کارت بازرگانی خدماتی رو بفرمائید و اینکه چقدر زمان می بره تا صادر شه؟
وقت بخیر. میشه در رابطه با مالیات کارت بازرگانی راهنمایی کنین؟ و نحوه پرداخت مالیات به چه صورت هست؟
سلام وقت بخیر. من میخوام واردات موبایل و تبلت انجام بدم برای این کار باید اول ثبت شرکت کنم یا کارت بارگانی بگیرم؟ و اینکه هزینه دریافت کارت بازرگانی چقدر میشه؟
هر دو حالت را می توانید انتخاب کنید. اما اگر می خواهید واردات منظم داشته باشید ثبت شرکت موبایل را باید انجام بدید.
شرکت ما در حوزه فروش و تولید ایزوگام و قیر فعالیت میکنه ، می خوایم صادرات قیر به ترکیه را انجام بدیم. ممنون میشم هزینه اخذ کارت بازرگانی رو بگید؟ و اینکه داشتن کارت بازرگانی امتیازی برای شرکت محسوب میشه؟
هزینه و تعرفه کارت بازرگانی به روز محاسبه می شود شما می توانید با کارشناسان تخصصی در زمینه کارت بازرگانی را از طریق شماره تلفن موجود در سایت جویا شودید.
سلام خسته نباشید یکی از شرایط صدور اخذ کارت بازرگانی رو نوشتین داشتن 24 سال تمام ، این مورد اجباری ست؟
این یکی از مواردی است که قانون لحاظ کرده و حتما اجبار و الزام به داشتن 24 سال سن را الزامی کرده برای اخذ کارت بازرگانی.
سلام لطفا در ارتباط با شرایط گرفتن کارت بازرگانی برای ایثارگران هم توضیح بدید ممنون.
در زمینه فعالیت خود از طریق شماره های تلفن ایرسا ثبت برای ما توضیحات را ارائه فرمایید حتما مشاوره لازم انجام خواهد شد.
سلام ایرساثبت عزیز . قصد دارم در زمینه واردات و صادرت فرش فعالیت کنم هزینه اخذ کارت بازرگانی چقدر میشه و چه مدت طول میکشه تا صادر شه؟
کارت بازرگانی و مدارک آن از طرق تماس تلفنی با ایرسا ثبت به اطلاع شما خواهد رسید.
سلام و درود. خواستم بدونم شرکت شما چه مدت کارت بازرگانی تجاری را صادر می کند؟ من الان چند ماهه برای اخذ کارت بازرگانی به یک شرکت اقدام کردم ولی هنوز بدستم نرسیده و باعث شده تو کارم به مشکل بخورم
در سریع ترین زمان ممکن معمولا تا یک ماهه ارائه می گردد.
سلام. خواستم سوال کنم برای اخذ کارت بازرگانی برای جانبازان تخفیف در نظر میگیرید؟
عرض سلام و ادب.
لطفا با کارشناسان ایرساثبت تماس حاصل فرمایید.
با تشکر
ببخشید شرکت شما اخذ کارت بازرگانی برای اتباع خارجی هم داره؟
سلام و ادب.
بله انجام میدیم.