اظهارنامه مالیاتی شرکت ها: اگر به دنبال ثبت شرکت بوده اید حتما با این کلمه اظهارنامه ثبت شرکت و اظهارنامه مالیاتی شرکت ها آشنا شده اید چون در مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت حضور داشته است.
اظهارنامه مالیاتی شرکت ها همان کارنامه مالی یک سال کاری شرکت ها می باشد که باید در پایان سال مالیاتی به اداره امور مالیاتی ارائه می گردد. اظهارنامه مالیاتی شرکت ها زمانی برای شرکت ها اتخاذ می شود که در ابتدا شرکت خود را ثبت نموده و در صورت داشتن محصولات اقدامات لازم برای ثبت برند خود را انجام داده و مجوز های لازم برای شروع فعالیت را کسب کرده باشد، سپس بعد از آن مالیات برای آن حساب می شود.
در صورتی که به طور متوالی سه سال پی در پی اظهارنامه ارسالی شما مورد قبول اداره امور مالیاتی قرار گیرد شما مشمول استفاده از ۵ درصد جایزه خوش حسابی نسبت به مالیات های پرداخت شده در سه سال می شوید. اما اگر اظهارنامه مالیاتی شرکت ها ارائه نشود طبق قانون مشمول جریمه و تبعات قانونی خواهند شد که این جریمه برای اشخاص حقوقی و حقیقی ۳۰ درصد نسبت به مالیات متعلقه و غیر قابل بخشش می باشد.
اسم اظهارنامه ممکن است در بعضی شرکت ها فرق داشته باشد و از آن با نام شرکت نامه یاد کنند اما چیزی که در اینجا برای ما مهم است ماهیت اظهارنامه می باشد که دارای چه محتوایی است و چه چیزهایی در آن تعریف شده است؟
موسسه ایرسا ثبت یک موسسه حقوقی و ثبتی در ایران می باشد که سال ها است در زمینه ثبت شرکت و اخذ رتبه چون اخذ رتبه پیمانکاری، اخذ رتبه نیرو و… فعالیت داشته و برای تمامی موارد خدماتی خود اظهارنامه مالیاتی شرکت ها را تنظیم کرده است.
اظهارنامه مالیاتی ارائه شده توسط ایرسا ثبت به صورت کاملا تخصصی می باشد و توسط متخصص ترین کارشناسان که آگاهی کامل به ماهیت اظهارنامه و شرایط آن دارند تنظیم شده است. این شرکت همچنین با ارائه خدمات ارزانترین ثبت برند نیز توانسته است در بین مشتریان خود جایگاه ویژه ای را پیدا کند. در ادامه مقاله به توضیح بیشتری از اظهارنامه می پردازیم با ما همراه باشید.
اظهارنامه ها بر اساس حقوق ثبتی به دو دسته تقسیم می شوند که به ترتیب به اظهارنامه تأسیس و اظهارنامه افزایش سرمایه تقسیم می گردند. در این حالت باید در ابتدا مشخص کنید که بر اساس کدام دسته می خواهید اظهارنامه تهیه کنید، سپس شرایط و مدارک لازم را باید تکمیل کنید.
هنگامی که برای شرکتی اظهارنامه مالیاتی تکمیل می کنید مواردی که در اظهارنامه قید می شود جنبه اعلامیه و اطلاعیه دارد. یعنی شرایطی که برای ثبت شرکت در نظر گرفته شده است را در اظهارنامه مالیاتی شرکت ها قید می کنید و به عنوان طرح کلی عناوینی که در مطلب فوق گفته شد باید در اظهارنامه ثبت شرکت ها آورده شود تا اظهارنامه بتواند شرایط ثبت را داشته باشد.
برای اظهارنامه مالیاتی شرکت ها شما باید در وهله اول در سامانه http://e۳.tax.gov.ir/Entrance ثبت نام کنید و پس از آن که اطلاعات شما تأیید شد و به دنبال آن تشکیل پرونده در اداره امور مالیاتی و اخذ کد اقتصادی انجام شد به عنوان موردی مالیاتی شناخته می شوید.
بعد از طی مراحل فوق از سوی اداره امور مالیاتی به موردی نام کاربری و رمز عبور برای انجام امور مالیاتی تعلق می گیرد. لازم به ذکر است که به مدت یک ماه بعد از تاریخ انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی می توانید نسبت به رفع اشتباه اقدام نمایید.
در مطلبی که پیش از این گفتیم یکی از موارد و اوراق لازم برای ثبت شرکت به خصوص شرکت های سهامی خاص و سهامی عام این می باشند که باید در دو نسخه تهیه شوند و به امضای کلیه اعضای شرکت برسند.
نکته ای که باید در تنظیم اظهارنامه به آن توجه کرد این مسئله می باشد که لیست اسامی سهامداران برای اولین و آخرین بار در آن ذکر می شود. این دو از نکات مهم اظهارنامه مالیاتی می باشد که رعایت به آن و اجرای آن جزء الزامات اصلی می باشد.
برای آن که بتوانید اظهارنامه مالیاتی شرکت ها و نحوه ی محاسبه ی آن را به درستی تعیین و ارائه دهید نیاز به یک متخصص و فردی دارید که به تمامی قوانین آن آگاه باشد. موسسه ایرسا ثبت نیز یکی از موسسات ثبتی و حقوقی می باشد که در انجام تغییرات ثبت شرکتها و ارائه اظهارنامه مالیاتی شرکت ها تبحر داشته و توانسته است رضایت مشتریان خودرا جلب نماید.
این شرکت با دانش و آگاهی کاملی که بر تمامی قوانین، شرایط و مدارک لازم برای ارائه اظهانامه مالیاتی یا شرکت نامه دارد می توانید در اسرع زمان با قیمتی مناسب برای شما انجام دهد. تنها کافیست با شماره های درج شده تماس گرفته و از کارشناسان ما به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید.
لازم به ذکر است که علاوه بر ارائه اظهارنامه مالیاتی شرکت ها به اداره مالیات این شرکت در ثبت شرکت دانش بنیان، اخذ انواع رتبه، کسب پروانه کسب و.. نیز تبحر داشته و در کوتاه ترین زمین خدمات متوعی را به شما مشتریان گرامی ارائه می دهد.
شرکت نامه ها بر اساس نوع شرکت کاربرد مختلفی دارند. در گذشته شرکت نامه جزو مدارک اساسی و اصلی در شرکت های سهامی عام بوده است اما بعدها طبق قانونی که تصویب شد به جای شرکت نامه، اظهارنامه ها و اساسنامه ها مقرر شده اند براساس این موارد گفته شده ماهیت قراردادی شرکت ها تعیین می شود.
نحوه محاسبه اظهارنامه مالیاتی به دو صورت امکان پذیر است یکی به صورت علی رأس و دیگری به صورت خوداظهاری می باشد که امروزه تمایل نظام مالیاتی به ارائه اظهارنامه به صورت خوداظهاری می باشد. چرا که در این روش دیگر مأموران اداره مالیات، میزان مالیات را تعیین نمی کنند بلکه شخص حقیقی خود اظهار می کند که در سال مالی گذشته چه مقدار سود و چه مقدار زیان کرده است.
امید است مطالب فوق توانسته باشد کمکی شایان به شما کرده باشد، در صورت داشتن سوالاتی دیگر می توانید یا مشاوران ما در میان بگذارید.
اظهارنامه مالیاتی شرکت ها همان کارنامه مالی یک سال کاری شرکت ها می باشد که باید در پایان سال مالیاتی به اداره امور مالیاتی ارائه می گردد. این اظهارنامه زمانی برای شرکت ها اتخاذ می شود که در ابتدا شرکت خود را ثبت نموده و در صورت داشتن محصولات اقدامات لازم برای ثبت برند خود را انجام داده و مجوز های لازم برای شروع فعالیت را کسب کرده باشد، سپس بعد از آن مالیات برای آن حساب می شود.
برخی از آنها عبارتند از: نام شرکت
موضوع شرکت
مشخصات هویتی مؤسسان شرکت اعم از آدرس، کدپستی، شماره تلفن و….
مقدار مبلغی که به عنوان سرمایه شرکت در نظر گرفته شده است
تعداد سهام های با نام و بی نام و مبلغ اسمی هر کدام از آن ها و…
ترازنامه
مدارک مورد نیاز شرکت
صورت سود و زیان
اطلاعات مربوط به حساب های سال قبل
مدارک شناسایی اعضای دارای حق امضا
میزان مبلغ هایی که بابت مالیات پرداخت شده است.
مقدار درآمد و فروش به صورت داخلی و خارجی و…
ایرسا ثبت با دانش کاملی که بر تمامی قوانین، شرایط و مدارک لازم برای ارائه اظهانامه مالیاتی یا شرکت نامه دارد می توانند در اسرع زمان با قیمتی مناسب برای شما انجام دهد.