امور بعد از ثبت شرکت: هنگامی که تمام مراحل ثبت شرکت را تکمیل نمودید و شروع به کار در شرکت خود کردید امور بعد از ثبت شرکت نیز وجود دارند که مربوط به زمان بعد از ثبت شرکت یا ثبت برند می باشند. از جمله امور بعد از ثبت شرکت را می توان به پرداخت مالیات، اخذ کد اقتصادی، پلمپ دفاتر تجاری اشاره نمود.
توجه داشته باشید که موارد ذکر شده از جمله مهم ترین امور بعد از ثبت شرکت می باشد که در اولیت قرار دارند. در همین راستا اموری نیز وجود دارد که نسبت به آن ها باید کوشا بود و اهیمت زیادی را برای آن ها قائل شد. از جمله این مواد شامل اخذ رتبه پیمانکاری، اخذ استاندارد، اخذ ایزو و… می باشد.
مدیریت امور بعد از ثبت شرکت در واقع بر عهده مدیر عامل کل شرکت یا اعضای هیئت مدیره می باشد. در صورتی که مدیر کل یا اعضای هیئت مدیره به هر دلیل قانع کننده ای نتوانند این امور را پیگیری و مدیریت کنند می توانند به وکیلی که در اختیار شرکت بوده و به تایید مدیر کل و اعضای هیئت مدیره رسیده است بسپارند.
شرکت های بسیاری هستند که مشاوران و وکلان را برای امور بعد از ثبت شرکت در اختیار گرفته اند. اما برای این منظور باید در ابتدا از فرد مورد نظر اطمینان حاصل کرده و رزومه ی موسسه ای که وی در آن حضور داشته مطالعه کنید.
از جمله موسسات ثبتی و حقوقی که می توانید به راحتی رزومه آن را مطالعه کرده و اطمینان کامل را از سپردن امور بعد از ثبت شرکت خود داشته باشید موسسه ایرسا ثبت است. این موسسه دارای تجربه بالا و سابقه ی درخشانی در زمینه خدمات ثبتی و حقوقی می باشد. همچنین کارشناسان و وکلان زبده و متخصصی که در این شرکت مشغول به فعالیت هستند دارای تجربه و دانش بالا از تمامی قوانین حاکم بر امورات ثبتی می باشند.
ایرسا ثبت با ارائه خدمات ارزان ترین ثبت برند و شرکت و همچنین مشاوران مالی و ثبتی که در اختیار دارد مهر تضمینی بر ارائه خدمات به صورت کاملا قانونی در اسرع زمان است.
در این قسمت به تعدادی از مهم ترین امور بعد از ثبت شرکت اشاره کرده ایم که به طور مختر توضیح داده ایم.
پرداخت مالیات از مهم ترین امور بعد از ثبت شرکت می باشد که باید با توجه به نوع فعالیت شرکت مشخص و در زمان مقرر پرداخت شود. مالیات یک نوع هزینه اجتماعی می باشد که دولت جهت تهیه امکانات شهری و منابع یک کشور مردم را مؤظف به پرداخت آن کرده است. برای پرداخت مالیات پس از آن که شرکت را ثبت نمودید باید به اداره امور مالیاتی مراجعه نمایید.
اگر در صورتی که سرمایه شرکت را افزایش داده اید باید هنگامی که صورت جلسه افزایش سرمایه را ثبت می نمایید اقدام به باطل کردن تمبر جهت پرداخت مالیات دو در هزار شرکت کنید، در غیر این صورت مشمول جرایم مالیاتی می شوید.
شرکت هایی که مشمول پرداخت مالیات هستند به شرح زیر است:
تمامی این شرکت ها باید لیست حقوق بگیران را ظرف سی روز به اداره امور مالیاتی محل پرداخت نمایند و در ماه های بعدی فقط تغییرات را اعلام بکنند.
شرکت ایرسا ثبت با در ختیار داشتن مشاوران مالی متخصص کلیه خدمات مالی شرکت ها را انجام می دهد و لیستی کامل و مرتب را در آخر کار تحویل مدیر کل شرکت ارائه می دهند.
یکی از امور بعد از ثبت شرکت اخذ کد اقتصادی می باشد. این گواهی همانند اخذ کارت بازرگانی و اخذ رتبه های دیگر لازم و بسیار حائز اهمیت است که باید پس از آن که شرکت مورد نظر به ثبت رسید پیگیری شود. کد اقتصادی یک شناسه ۱۲ رقمی می باشد که جهت شناسایی کردن شرکت در واحد مالیاتی استفاده می شود. کد اقتصادی برای این صادر می شود که با ثبت آن روی فاکتور های خرید و فروش محاسبه ی مالیات و درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی توسط سازمان های مالیات کشوری به آسانی انجام می گیرد.
مدت زمان مورد نیاز برای اخذ کد اقتصادی ۲ماه می باشد.
اخذ کد اقتصادی
کد اقتصادی به منزله شماره شناسایی می باشد که به وسیله سازمان امور مالیاتی به فعالان اقتصادی داده میشود. استفاده ای که سازمان امور مالیاتی از این کد های اقتصادی صادر شده برای افراد می کند بررسی سریع و راحت صورت حساب ها و فاکتورهای صادر شده می باشد.
با استفاده از کد اقتصادی شما می توانید برای فعالیت های خود در قالب تجارتی مجوز کسب نمایید.
پس از آماده سازی مدارک فوق شما نصف راه امور بعد از ثبت شرکت را طی نمویده اید. در این هنگام باید آن مدارک را به حوزه مالیاتی تحویل دهید پس از بررسی آن و تایید و ثبت در دفتر حوزه هنگامی که مدارک را دریافت کردید رسیدی را بابت آن صادر میکند. بعد از این مراحل مدارک به ترتیب به اداره نظارت و پس از آن به اداره کل اطلاعات و خدمات مالیاتی ارسال می شود که بعد از بررسیهای مربوطه مدارک کارت کد اقتصادی صادر می شود.
منظور از پلمپ دفاتر تجاری در شرکت ها دفتر روزنامه و دفتر کل می باشد. پلمپ دفاتر تجاری نیز یکی از مهم ترین و ضروری ترین امور بعد از ثبت شرکت است که باید نسبت به آن اهمیت بسیاری قائل شد.
دفتر روزنامه مربوط به فعالیت های روزانه شرکت می باشد و تمام مطالبات یا صادراتی را که روزانه انجام می شوند را در این دفتر ثبت می نمایند.
دفتر کل نیز شامل محتویات همان دفتر روزنامه می باشد اما با این تفاوت که معاملات را به طور کلی تر ثبت می نمایند. به صورتی که اطلاعات داخل دفتر روزنامه را در انواع مختلف دسته بندی کرده و هر نوع را در صفحه مخصوص به خود ثبت می کنند.
پلمپ دفاتر توسط مرجع ثبت شرکت ها انجام می گردد. در وهله اول صفحه ها شماره گذاری می شوند و بعد از آن شماره ثبت شرکت در آن ها ثبت می شود و مهر اداره ثبت شرکت نیز در آن ها درج می شود. در این حالت امکان دستبرد در اطلاعات به صفر می رسد در پایان هر سال مالی شرکت ها باید این دفاتر را به اداره مالیات تحویل بدهند.
برای این کار باید در ابتدای سال مالی درخواست پلمپ دفاتر را در سامانه ثبت شرکت ها درج می کنند و بعد از آن این دفاتر به آدرسی که در سامانه اعلام شده ارسال می شود.
نکته:در صورتی که شرکت هیچ فعالیتی در سال مالی نداشته باشد نیز باید دفاتر را تحویل دهد حتی اگر تمام صفحات آن سفید باشند و شرکت هیچ فعالیتی نکرده باشد.
تا الان موارد گفته شده در مطلب فوق از اقدامات اجباری بوده است اما اقداماتی که در زیر به آنها اشاره میکنیم از اقدامات اختیاری میباشد :
موسسه حقوقی و ثبتی ایرسا ثبت با توجه به شناخت و آگاهی که در این زمینه دارد تمامی امور بعد از ثبت شرکت که اشاره شد و همچنین تغییرات ثبت شرکت ها را زیر نظر کارشناسان مجرب خود انجام می دهد.
همچنین در صورتی که تمایل داشتید ثبت شرکت دانش بنیان را انجام و امورات آن را به یک موسسه معتبر یسپارید ایرسا ثبت مفتخر است آمادگی خود را برای این منظور اعلام کند.
امید است در مطالب گفته شده سوالات شما را پاسخ داده باشد و کمکی در این راه به شما کرده باشد چنانچه مطلبی گفته نشده و سوالی در این باره دارید می توانید با مشاوران ایرسا ثبت در میان بگذارید.
شماره تلفن ثبت شرکت، ایرسا ثبت
زمانی که شرکت ثبت شد باید اموری را انجام که از جمله مهمترین امور بعد از ثبت شرکت می توان به پرداخت مالیات، اخذ کد اقتصادی و پلمپ دفاتر تجاری اشاره نمود.
لوگوی شرکت – اخذ کارت بازرگانی در صورتی که در زمینه صادرات و واردات فعالیت داشته باشید- تهیه برنامه حسابداری و مالی شرکت – استخدام حسابدار – تهیه سایت برای شرکت- افتتاح حساب بانکی – اخذ دسته چک برای شرکت تاسیس شده از جمله مواردی است که اختیاری هستند.
یکی از مهمترین اقدامات، اخذ دفاتر پلمپ است این دفاتر تا دو ماه بعد از ثبت شرکت باید اخذ شوند و داشتن آن الزامی است. در این دفاتر کلیه ی قراردادها ، فاکتور ها ، دست مزد ها و سایر امور مالی ثبت می شود.