آموزش تغییرات ثبت شرکتها
فرایند تغییرات ثبت شرکتها در واقع تصمیماتی است که طی یک جلسه توسط هیئت مدیره تنظیم می شود و یکی از موارد الزامی برای اشخاص حقوقی است. یک شرکت بعد از آنکه در اداره ثبت شرکت شد میتواند تغییراتی را در مواردی همچون اساسنامه، موضوع شرکت، کاهش یا افزایش سرمایه شرکت، تبدیل سهام شرکت، تمدید یا انتخاب بازرس ها، حق امضا، آدرس شرکت، تغییر هیئت مدیره، انحلال شرکت ، ثبت برند یا هر مورد دیگری که مربوط به شرکت است اعمال کند. ولی تمامی این تغییرات باید طبق قانون ثبت شوند در غیر این صورت شرکت در زمان فعالیت دچار محدودیت هایی می شود.

شماره تلفن ثبت شرکت، لمس کنید شماره خودکار تماس می گیرد
از جمله مواردی که شرکتهای پیمانکاری باید به آن توجه کنند اقدام به اخذ رتبه پیمانکاری است. این رتبه علاوه بر مزایای زیادی که دارد باعث میشود شرکت با سایر شرکت ها مقایسه شود و در اشتغال نقش مهمی دارد؛ بر اساس سوابق و امتیازهای شرکت این رتبه توسط موسسه حقوقی ایرسا ثبت صادر می شود.
موسسه حقوقی ایرساثبت با سابقه درخشانی که در زمینه اخذ رتبه، ثبت شرکت، ثبت برند، ثبت اختراع و… دارد با حضور کارشناسان متخصص و باتجربه یکی از موسسات موفق به شمار می رود. همچنین این موسسه ارزانترین ثبت برند را برای تمامی افراد و شرکت ها در نظر گرفته است.
تیم پژوهشی ایرساثبت این بار به موضوع تغییرات ثبت شرکتها پرداخته است. برای آشنایی کامل با این موضوع با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
انواع تغییرات ثبت شرکتها
- تغییر آدرس شرکت
- تغییر نام شرکت
- تغییر موضوع فعالیت شرکت
- تغییر هیات مدیره
- تغییرات در اساسنامه شرکت یا موارد اساسنامه
- مدت زمان فعالیت شرکت یا تمدید اعتبار مجوز آن
- افزایش یا کاهش میزان سرمایه
- تغییر قالب ثبت شرکت
تغییر مدت زمان فعالیت شرکت: به این صورت است که اعتبار مجوز رو به اتمام است و باید برای تمدید آن اقدام شود و یا در مواردی فرد قصد دارد شرکت را منحل کند در این صورت باید اعتبار مجوز کم شود.
تغییر قالب ثبت شرکت: به عنوان مثال یک شرکت قالب آن مسئولیت محدود ثبت شده است و بنا به دلایلی قصد دارد به قالب دیگری مثل سهامی خاص تغییر دهد.
از جمله مواردی که ایرساثبت می تواند به شما کمک فراوانی کند خدمات مالی شرکتها است زیرا این موسسه دارای مشاوران مالی باتجربه ای است و با دقیق ترین برنامه ریزی در زمینه مالی شرکت، شما را در مدیریت راحت تر کمک می کنند. مشاوران ایرساثبت تمامی اطلاعات را در قالب مشاوره رایگان با حوصله تمام ارائه می دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

تغییرات ثبت شرکتها از چند طریق تنظیم می شود؟
- تغییرات ثبت شرکتها از طریق تشکیل مجمع عمومی عادی
- تغییرات ثبت شرکتها از طریق هیئت مدیره
- تغییرات ثبت شرکتها از طریق تشکیل مجمع عمومی فوق العاده
تغییرات ثبت شرکتها از طریق تشکیل مجمع عمومی عادی :
در بین تصمیماتی که برای تغییرات ثبت شرکتها گرفته می شود مجمع عمومی عادی در مقایسه با مجامع دیگر اهمیت بیشتری دارد، مجمع عمومی عادی سالی یکبار طبق اساسنامه تشکیل می شود. هنگامی که مدیر تصمیماتی میگیرد و آن را به اطلاع شرکا می رساند باید جلسه مجمع عمومی عادی تشکیل شود تا سهامداران بتوانند نظرات خود را در جلسه اعلام کنند و با تصمیمات موافقت کنند.
شرح وظایف مجمع عمومی عادی
- هنگامی که پیشنهادهایی توسط هیئت مدیره، بازرس و افراد سهامدار ارائه می شود، قبول یا رد این پیشنهاد ها بر عهده مجمع عمومی عادی است.
- انتخاب هیئت مدیره که یکی از مهمترین وظایف مجمع عمومی عادی به شمار می رود.
- هر شرکت باید بر امور مالی خود کاملاً آگاه باشد و سود و زیان را سالیانه محاسبه کند و هیئت مدیره این اطلاعات را کاملاً دقیق ارائه کنند، در این هنگام تصویب ترازنامه بر عهده مجمع عمومی عادی می باشد.
- یکی دیگر از وظایف این مجمع تقسیم منافع شرکت به طور مساوی می باشد.
- انتخاب بازرس با توجه به اساسنامه. وظایف بازرس این است که نظارت درستی بر هیئت مدیره داشته باشد و به نوعی نماینده برای انتقال تصمیمات به سهامداران است.
- از وظایف دیگر آن می توان به تعیین روزنامه کثیرالانتشار شرکت اشاره کرد که اطلاعیه شرکت و آگهی ها تا یک سال قید می شود.
تغییرات ثبت شرکتها از طریق هیئت مدیره :
طبق قانون افرادی که ارائه دهنده سهام برای شرکت هستند را هیئت مدیره می گویند. سهامداران حق دارند یک نفر را رئیس هیئت مدیره حداقل به مدت دو سال انتخاب کنند. هیئت مدیره هم وظیفه دارد یک نفر را رئیس و یک نفر را نایب رئیس اعلام کند.
شرح وظایف هیئت مدیره
- هنگامی که فردی توسط هیئت مدیره به عنوان مدیر اعلام شد فرد باید رضایت کامل خود را از سمت داده شده، اعلام کند.
- هیئت مدیره در اجرای معاملات شرکت به مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره اجازه ندهد آنها حق دخالت ندارند همچنین اگر معامله بدون اجازه هیئت مدیره انجام شود می توان به راحتی آن را باطل کرد.
- معاملات را فقط موسسات اعتباری و بانکها میتوانند انجام دهند و اعضای دیگر حق چنین کاری ندارند.
- مدیران و مدیرعامل یک شرکت نمی توانند معامله انجام دهند زیرا اگر آن معامله دچار خسارت شود باید خودشان خسارت را به طور کامل پرداخت کنند.
- اعلام میزان دارایی و قروض شرکت به بازرسان که هر 6 ماه یکبار باید اعلام شود.
تغییرات ثبت شرکتها از طریق تشکیل مجمع عمومی فوق العاده :
هنگامی که مجمع عمومی فوق العاده تشکیل می شود باید افرادی که بیش از نصف سهام دارای حق رای دارند در جلسه حضور داشته باشند. در این جلسه بیشتر به موضوعاتی مانند کاهش یا افزایش سرمایه، تغییراتی در اساسنامه شرکت یا انحلال آن می پردازند و هنگامی با این تغییرات موافقت می شود که بیش از دو سوم آرا نظرشان یکی باشد.
شرح وظایف مجمع عمومی فوق العاده
- افزایش یا کاهش سرمایه
- انحلال شرکت
- تعیین افراد بازرس
- ایجاد سهام ممتاز
- موافقت با اوراق قرضه
- تغییر در تعداد افراد مدیر و میزان کار آنها
- تصمیم برای وارد شدن شرکا یا شریک جدید به شرکت
- تنظیم اساسنامه و تحقیر مفاد اساسنامه مانند موضوع شرکت نام شرکت و…
نکته: بازرگانان باید برای تجارت خود اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنند. این کارت مجوزی است که به افراد حقوقی و حقیقی اجازه می دهد به راحتی واردات و صادرات را بدون هیچگونه مشکلی انجام دهند. موسسه حقوقی ایرساثبت کارت بازرگانی را در کمترین زمان ممکن صادر می کند.

مدارک مورد نیاز جهت تغییرات ثبت شرکتها چیست؟
مدارک مورد نیاز جهت تغییرات ثبت شرکتها
یکی از موارد مهم در تغییرات ثبت شرکتها موافقت تمامی اعضای شرکت می باشد. همچنین ارائه مدارک زیر الزامی است:
- ارائه شرکت نامه جهت تغییرات ثبت شرکتها.
- ارائه اقرارنامه شرکت جهت تغییرات ثبت شرکتها.
- ارائه صورتجلسه تغییرات موردنظر شرکت.
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای تمامی افراد هیئت مدیره.
- ارائه مدرک تحصیلی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره.
- ارائه اسناد کامل شرکت از جمله اساسنامه همراه با امضا.
- در صورت منحل کردن شرکت حضور تمامی شرکا الزامیست.
- ارائه نام اعضای هیئت مدیره و نام مدیران بخش های مختلف.
- ارائه مدارک شناسایی مانند کارت ملی و شناسنامه هیئت مدیره و سهامداران.
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه مدیر عامل، در صورتی که شخص از اعضای هیئت مدیره نباشد الزامیست.
سامانه تغییرات ثبت شرکتها
اگر قصد دارید تغییرات ثبت شرکتها را به صورت اینترنتی انجام دهید ادامه مطلب را مطالعه کنید. برای تغییرات ثبت شرکتها باید در سایت “سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی https://irsherkat.ssaa.ir ” فرم مربوطه را تکمیل کنید.
- اطلاعات شرکت از جمله شماره ثبت، نوع شرکت و شناسه ملی شرکت را وارد کنید.
- باید اطلاعات نوع صورتجلسه خود که انواع آن در بالا ذکر شده است، مشخصات شخصی فرد متقاضی، تعیین وکیل یا نبود فرد متقاضی و تاریخ برگزاری جلسه تکمیل شود و در انتها گزینه پذیرش موقت را انتخاب کنید. سپس به شما یک شماره 19 رقمی داده می شود.
- در مرحله بعد باید نوع تصمیم جلسه را انتخاب کنید و سپس گزینه افزودن تصمیم جدید را کلیک کنید.
- در مرحله چهارم اگر می خواهید نام شرکت را تغییر دهید باید حداکثر 5 نام در کادر مشخص شده وارد کنید.
- باید نام اعضای حاضر در جلسه به همراه سمت، شماره ملی متقاضی(اگر فرد غیر ایرانی باشد باید شماره گذرنامه را وارد کند)، اطلاعات شخصی (اگر شخص حقوقی باشد باید اطلاعات شماره ثبت،شناسه ملی و نام شخص وارد شود)، تمامی این موارد گفته شده باید تکمیل شود.
- مرحله ششم سمت افرادی که در جلسه حضور داشتند تعیین می شود.
- باید ارتباط اشخاص حاضر در جلسه مشخص شود (وکیل سهامدار یا نماینده سهامدار بودن).
- در این قسمت باید با توجه به تصمیمات گرفته شده و نوع صورت جلسه، مدارک مورد نیاز بارگذاری شود.
- باید متن صورتجلسه آماده باشد و گزینه پذیرش نهایی را انتخاب کنید.
- در مرحله آخر باید فرد متقاضی نسخه اصلی صورتجلسه و ضمیمه های آن را حداکثر به مدت 3 روزه کاری به آدرسی که تعیین شده است ارسال کند.
تغییرات ثبت شرکتها توسط ایرسا ثبت
ایرسا ثبت با توجه به سابقه درخشان و فعالیت چشمگیری که در سال های اخیر در زمینه اخذ رتبه، ثبت برند، ثبت شرکت، ثبت اختراع و… داشته است ثبت شرکت دانش بنیان را به طور تخصصی انجام می دهد. همچنین مشاوران مالی و حقوقی ایرسا ثبت با داشتن اطلاعات کامل در موضوعات حقوقی از جمله تغییرات ثبت شرکتها به شما مشاوره رایگان ارائه می دهند و این خدمات را در کوتاهترین زمان ممکن به بهترین نحو انجام می دهند. شما عزیزان میتوانید از در صورت نیاز به راهنمایی از طریق شماره های درج شده در سایت با ما در ارتباط باشید.
“کاری از تیم پژوهشی ایرسا ثبت“
3 دیدگاه
سلام خسته نباشید.
قصد داریم تغییر نام شرکت انجام دهیم ، مراحل این کار به چه صورت هست؟
برای دریافت مشاوره رایگان با چه شماره تماس بگیرم؟
سلام و عرض ادب. لطفا در مورد تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود هم توضیح بدید و اینکار چقدر زمان می بره؟
سلام وقت بخیر. برای شرکتمان قصد داریم تغییر حق امضا انجام بدیم همچنین مدیرعامل هم تغییر بدیم برای این کار به چند تا صورتجلسه نیاز داریم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین