رتبه بندی شرکت های EPC :آیا می دانید رتبه بندی شرکت های EPC برای چه شرکت هایی هستند؟آیا می دانید رتبه بندی شرکت های EPC چگونه انجام می شود؟

شماره تلفن ثبت شرکت، لمس کنید شماره خودکار تماس می گیرد
با ما همراه باشید تا با مفهوم EPC و رتبه بندی شرکت های EPC آشنا شوید .
بنا به ضرورت های موجود در آگاهی بخشی در حوزه اخذ رتبه پیمانکاری و در پی در خواست های مکرر مخاطبان عزیز در خصوص مقاله ای تحت عنوان ” اخذ رتبه EPC و رتبه بندی شرکت های EPC ” ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” بر آن شد تا مطالبی در این باره گرد آوری و ارائه نماید تا مشتریان گرامی پس از کسب اطلاعات لازم از ارزانترین ثبت برند این موسسه برخوردار شوند. .
ایرسا ثبت موسسه حقوقی و ثبتی می باشد که در ارائه خدمات ثبت شرکت و اخذ رتبه به برندی معتبر و قابل اطمینان تبدیل گشته است.چرا که این شرکت خدمات گوناگونی را با کمک وکلان و کارشناسان متخصص خود انجام داده به گونه ای که با طی کردن تمامی مراحل قانونی در اسرع وقت نیاز شما را رفع می نماید.
بخشی از خدمات ایرسا ثبت را می توان به اخذ رتبه بندی شرکت های EPC، ثبت برند ، اخذ ایزو ، مشتوره مالی و.. اشاره کرد.
EPC چیست ؟
EPC اختصار یافته جمله ( Engineering-Construction-Procurment) در زبان انگلیسی است و به معنای مهندسی ، تامین و ساخت می باشد .
شرکت های EPC نیز به شرکت هایی اطلاق می گردد که تمام مراحل یک پروژه از طراحی ، تامین تجهیزات ، خدمات مالی شرکتها و متریال گرفته تا ساخت و راه اندازی یک پروژه را بر عهده می گیرند .
رتبه بندی شرکت های EPC چگونه تعیین می شود؟
رتبه بندی نوعی از سنجش میزان صلاحیت در جهت تضمین کیفیت و کمیت پیمانکاران در انجام خدمات و دفاع از حقوق بهره وران است .
شرکت ها ی مختلف به منظور ورود به مزایدات و مناقصات دولتی یا عقد قرارداد با موسسات دولتی ملزم به ارائه گواهی تایید صلاحیت و رتبه بندی می باشند . این قانون شرکت های EPC را نیز شامل می شود .
ویژگیهای رتبه بندی شرکت های EPC چیست؟
به گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” رتبه بندی شرکت های EPC برای متقاضیان اخذ رتبه EPC همانند اخذ کارت بازرگانی دارای ویژگی های خاصی می باشد که در ذیل شرح داده خواهد شد :
- استقلال پیمانکار در حوزه ی انتخاب تجهیزات و تکنیک های اجرایی پروژه. به عبارت دیگر پیمانکار بصورت کاملا مستقل عمل میکند و به فعالیت سایرین وابستگی خاصی نداشته و از برنامه زمان بندی خاص خود بهره خواهد برد .
- سرعت وصرف زمان کمتر در انجام پروژه. این گونه می توان گفت که سرعت در این پروژهها بالاتر بوده و با انجام سریع کار ، پرداختهای مورد انتظار نیز در زمان مشخص شده صورت می پذیرد.
- دقت پیمانکاران در به کار گیری تجهیزات مناسب و با کیفیت. استفاده از تجهیزات نا مناسب و ارزان که از لحاظ کیفیت سطح پایینی را دارا می باشند موجب افت کیفیت کار خواهد شد.این امر موجب افزایش ریسک و عدم دریافت آخرین پرداخت از سوی کار فرما می شود و همچنین عدم اخذ و انجام پروژه های بعدی کارفرما را نیز به همراه خواهد داشت .
- اهمیت وقت و زمان در پروژه های EPC. در این نوع از قراردادها زمان دارای اهمیت بالایی می باشد که براساس تعهدات منعقده ، طرفین می بایست نسبت به آن متعهد باشند .
- اعتماد به مهارت و تجارب پیمانکار پروژه. به گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” کارفرما و مشاورین پروژه می بایست نسبت به پیمانکار مسئول اجرای پروژه اعتماد کامل داشته و در کار وی دخالت نکنند.جز در مواردی که پیمانکار از وظایف خود به صورت اساسی و کلی عدول میکند.همچنین باید پیشنهادات را با تاخیر طولانی مورد ارزیابی قرار دهند.
- اهمیت مرحله طراحی تقضیلی پروژه EPC. مرحله طراحی تقضیلی پروژه EPC دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد.کارفرما و مشاورین پروژه می بایست از فعالیت پیمانکار در راستای استاندارد های موجود در پروژه و عدم انحراف پیمانکار از مشخصات تعیین شده کسب اطمینان نمایند.
- شفافیت در توافقات مالی و نحوه پرداخت. به گزارش ” تیم پزوهشی ایرسا ثبت ” در اخذ رتبه EPC شفافیت در توافقات مالی و نحوه پرداخت در قرارداد تاثیر زیادی دارد.بنابراین لازم است موضوع مذکور به طور روشن و مشخص تعیین و بر طبق آن نیز عمل شود. در صورتی که کارفرما در ابتدای امر از خواستههای خود آگاهی کامل داشته باشد ، یک قرارداد به صورت قیمت یک قلم (Lump Sum) بهترین گزینه محسوب می گردد.در این حالت پیمانکار می بایست از پشتوانه مالی خوبی برخودار باشد .
- هنگام راه اندازی پروژه، چنانچه کارفرما خواستهها و الزاماتی در نظر داشته باشد، ذکر آن در قرارداد ضروری می باشد .
- به گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” کارفرما و مشاورین پروژه بیشترین فعالیت را در فرآیند مناقصه و نظارت عالیه در طول اجراء طرح را بر عهده دارند .پیمانکار نیز مسئول تمامی عیوب و نقصهای احتمالی در پروژه می باشد به این ترتیب ریسک و مسئولیت اجرایی پروژه از کارفرما به پیمانکار منتقل می گردد .
- بعد اقتصادی پروژه. می توان با فراهم ساختن بستری مناسب در طراحی و اجرای پروژه به کاهش هزینههای پروژه کمک کرد .نکته حائز اهمیت در این مورد منافع اقتصادی حاصله است که باید میان کارفرما و پیمانکار به طور مساوی تقسیم شود.به عبارت دیگر این اطمینان برای کارفرما حاصل می شود که هزینه های نهایی پروژه از مبلغ توافق شده تجاوز نمی کند.
- نکاتی که در مرحله مناقصه حائز اهمیت می باشد این است که کارفرما می بایست نیرو ، هزینه و منابع کافی را به منظور اطمینان از قابلیتهای پیمانکار و کیفیت طرحهای پیشنهادی آنها صرف نماید در مقابل پیمانکار نیز باید تلاش خود را در جهت تهیه پیشنهادات مناسب و با اطمینان از قابل اجراء بودن و سودآوری آن به کار بندد .

ویژگیهای رتبه بندی شرکت های EPC
مزایای رتبه EPC برای متقاضیان اخذ رتبه بندی شرکت های EPC چیست؟
به گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” مزایای رتبه EPC برای متقاضی اخذ رتبه EPC به شرح ذیل می باشد :
- شرکت های EPC که موفق به اخذ رتبهEPC از سازمان مدیریت صنعتی شده اند در اولویت دریافت تسهیلات ارزی و ریالی جهت اجرای پروژه های صنعتی و معدنی می باشند .
- پرداخت تسهیلات به شرکت هایی که موفق به اخذ رتبه EPC شده اند منجر به رشد بخش خصوصی خواهد شد .
- اخذ رتبه EPC زمینه ساز توانمندی ساخت و ابداع در کشور می گردد.
شرایط لازم به منظور اخذ رتبه بندی شرکت های EPC
بر اساس گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” شرایط لازم به منظور اخذ رتبه EPC عبارت است از :
- شرکت EPC متقاضی اخذ رتبه EPC طرح و ساخت می بایست حائز رتبه پیمانکاری ۱ یا ۲ و رتبه مشاوران ۱ یا ۲ باشد.
- در ارزیابی مربوط به رتبه بندی پیمانکاران ، کسب امتیاز مربوط به اعضای هیئت مدیره ضرورت دارد.
- در ارزیابی مربوط به اخذ رتبه مشاور ، اخذ امتیاز مربوط به پرسنل شرکت الزامی می باشد.
- انتخاب اعضای هیئت مدیره و نحوه اعطای پست به آنها باید با رعایت مقررات مربوط به رتبه بندی مشاوران صورت گرفته باشد.
- قید همزمان کلمات طراحی و اجرا در موضوع فعالیت شرکت مندرج در اساسنامه ، الزامی می باشد.
رشته های مورد فعالیت به منظور اخذ رتبه بندی شرکت های EPC
به گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” رشته های مورد فعالیت به منظور اخذ رتبه EPC به شرح ذیل می باشد :
1. رشته EPC ساختمان
این رشته شامل تخصص های ذیل می باشد :
- ساختمانهای آموزشی ، ورزشی ، بهداشتی و درمانی
- ساختمانهای مسکونی ، تجاری ، اداری ، صنعتی
- معماری داخلی
- نوسازی و احیای بافت های فرسوده شهری
- مقاوم سازی و پدافند غیرعامل ساختمان های موجود
2. رشته EPC آب
این رشته شامل تخصص های ذیل می باشد :
- سدسازی و سازه های آبی
- شبکه های آبیاری و زهکشی
- تاسیسات آب و فاضلاب
- حفاظت و مهندسی رودخانه
- تونل و سازه های زیرزمینی
- مقاوم سازی
3. رشته EPC راه و ترابری
رشته EPC راه و ترابری شامل تخصص های ذیل می باشد :
- رشته راه سازی
- رشته پل و تونل سازی
- حمل و نقل ریلی
- فرودگاه سازی
- بندرسازی
- مقاوم سازی
4. رشته EPC کشاورزی
رشته EPC کشاورزی شامل تخصص های ذیل می باشد :
- کشاورزی ، منابع طبیعی و دام پروری
- شیلات و آبزیان
- فضای سبز
- آبیاری تحت فشار
5. رشته EPC آثار تاریخی و فرهنگی
رشته EPC آثار تاریخی و فرهنگی شامل تخصص های ذیل می باشد :
- رشته پژوهش های فرهنگی و تاریخی
- مرمت و احیای بناها و بافت های تاریخی
- معرفی
- مقاوم سازی
مدارک لازم جهت اخذ رتبه بندی شرکت های EPC چه می باشد؟
به گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” مدارک مورد نیاز به منظور اخذ رتبه بندی شرکت های EPC شامل ارائه مدارک هویتی اعضای هیئت مدیره و امتیاز آورشرکت است که این مدارک عبارتند از :
- ارائه کلیه ی اسناد و مدارک شرکت به علاوه کلیه ی روزنامه های رسمی اعم از روزنامه آگهی تاسیس و آگهی های تغییرات شرکت
- ارائه کپی شناسنامه اعضای شرکت
- ارائه کپی کارت ملی اعضای شرکت
- ارائه کارت پایان خدمت یا کارت معافیت از خدمت اعضای شرکت
- ارائه کپی مدارک تحصیلی مهندسان شرکت
- ارائه آخرین اظهارنامه مالیاتی ( در صورت لزوم میانگین اظهار نامه های مالیاتی سه سال اخیر )
- ارائه مجموع مبلغ قراردادها طی ۱۵ سال اخیر به همراه مفاصا حساب هر قرارداد
- ارائه سوابق بیمه ای مهندسان مرتبط با رشته درخواستی ( بیمه می بایست عادی باشد )
- ارائه عکس ۴*۳ از اعضای هیئت مدیره شرکت

مدارک لازم جهت اخذ رتبه بندی شرکت های EPC
پروسه اخذ رتبه بندی شرکت های EPC چگونه انجام می شود؟
بنا به گزارش ” تیم پژوهشی ایرسا ثبت ” متقاضیان اخذ رتبه بندی شرکت های EPC در جهت اخذ رتبه می بایست روند قانونی مربوط به آن را طی نمایند این پروسه به شرح ذیل می باشد :
به منظور اخذ رتبه EPC متقاضیان می بایست به معاونت نظارت راهبردی به عنوان یک سازمان حرفه ای ، مستقل و پیشتاز مراجعه نمایند که صلاحیت شرکت در زمینه اخذ رتبه EPC را تایید می کند.هدف از این کار ، آگاهسازی کارفرمایان پروژه های صنعتی از میزان توانمندی شرکتهایی است که اقدام به اخذ رتبه EPC نموده اند.
در چنین شرایطی این امکان برای کارفرمایان ایجاد می شود که با آگاهی بیشتر شرکت های توانمند در اجرای پروژه های عمرانی را انتخاب نمایند.معاونت نظارت راهبردی توان اجرای کار توسط شرکت های عمرانی را ارزیابی می کند .
در این صورت بخشی از روند ارجاع کار به پیمانکاران بررسی می شود و شرکتهای دارنده گواهی صلاحیت برای اجرای طرح های کارفرمایان انتخاب می گردند .در نهایت امر ضمن ارائه رتبه EPC، پیمانکارانی که صلاحیت لازم را دریافت نموده اند برای بررسی میزان توان اجرای کار گزینش خواهند شد .
موسسه ایرسا ثبت بهترین راه برای رتبه بندی شرکت های EPC
” مخاطبان گرامی موسسه حقوقی ایرسا ثبت ” : این موسسه با در اختیار داشتن مهندسین متخصص و خبره در حوزه رشته های مرتبط در زمینه EPC آماده ارائه مشاوره و همچنین همکاری های لازم جهت اخذ رتبه EPC و تغییرات ثبت شرکتها با شما عزیزان می باشد .
شایان ذکر می باشد که اخذ رتبه بندی شرکت های EPC در پروسه ای ۴۵ روزه توسط مهندسین و کادر متخصص و ماهر ما در ” موسسه حقوقی ایرسا ثبت ” به انجام می رسد .
” موسسه حقوقی ایرسا ثبت ” با در اختیار داشتن کادری مجرب آماده خدمت رسانی در حوزه های مختلف همچون ؛ ثبت شرکت، اخذ ایزو، ثبت اختراع، ثبت برند، اخذ رتبه، اخذ رتبه EPC ، ثبت شرکت دانش بنیان وغیره به تمامی هم میهنان گرامی در سر تا سر ایران عزیز می باشد .
امید است پیشنهادات و انتقادات سازنده شما همراهان ارجمند راه خدمت رسانی هرچه بهتر و شایسته تر به شما سروران را هموارتر گرداند .
به منظور دریافت اطلاعات بیشتر با همکاران ما در ” موسسه حقوقی ایرسا ثبت ” تماس حاصل نمایید .
با سپاس فراوان از حسن انتخاب شما .
2 دیدگاه
بنه ساکن مشهد هستم. نحوه همکاری با شما چگونه است؟
با سلام و ادب.
با شماره های ایرساثبت تماس حاصل فرمایید . ما در سرتاسر ایران انجام درخواست های مشتری هایمان را داریم.