مالیات انواع شرکت ها: برای تمامی شرکت های ثبت شده در ادارات ثبت شرکت در ایران قوانین مالیاتی اعمال می شود و در خصوص کلیه درآمدها باید اقدام به پرداخت مالیات نمایند. در صورت پرداخت نکردن مالیات ها تبعات سنگینی را شرکت ها متحمل می شوند که شامل تبعات تحمیلی بر شرکت ها، محرومیت از استفاده از تسهیلات و مزایای قانونی می باشند.
علاوه بر محرومیت شرکت ها مجبور می باشند که جرائم مالیاتی را نیز پرداخت نمایند.در ادامه به منظور تکمیل اطلاعات خود در زمینه مالیات شرکت ها و دیگر موارد قانونی با ایرسا ثبت همراه باشید.
شرکت ها که همان اشخاص حقوقی محسوب می شوند، پس از ثبت شرکت و ثبت برند باید در پایان هر سال مالی به امور مالی خود رسیدگی کنند. سال مالی اشخاص حقوقی از اول فرودین ماه شروع می شود و به پایان اسفند ماه ختم می گردد. البته به جز سال اولی که شرکت تأسیس شده است و توانسته است اخذ رتبه هایی چون اخذ رتبه پیمانکاری، اخذ رتبه نیرو و… را دریافت کند، که شروع سال مالی از تاریخ تأسیس شرکت می باشد.
پس اشخاص مالی باید در پایان سال مالی به امور مالی خود رسیدگی کنند که این رسیدگی شامل حساب هایی می شود که باید در اظهارنامه و ترازنامه ثبت گردد و حساب سود و زیان به حساب ذیربط ارسال گردد.
هنگامی که از طرف اشخاص حقوقی اظهارنامه را به سازمان مربوطه ارسال می نمایید منظور از سازمان مربوطه همان اداره امور مالیاتی می باشد که این اداره در عرض یکسال به این اظهارنامهها رسیدگی میکند. اگر در مدت رسیدگی اداره مربوطه به اظهارنامه ها ابلاغیه از طرف اداره امور مالیاتی اعمال نشود به منظور این است که اظهارنامه تایید شده است.
در مالیات انواع شرکت ها در واقع با محاسبه سود و زیان در یک سال مالی مالیات تعیین می گردد و پس از آن شرکت طبق قانون مالیات اقدام به تنظیم اظهارنامه و ترازنامه می کند و پس از آن این اسناد به اداره امور دارایی ارسال می گردند.
موسسه حقوقی و ثبتی ایرسا ثبت با ارائه ارزانترین ثبت برند برای تمامی شرکت ها و موسسات به یکی از بهترین و قابل اعتماد ترین موسسات ثبتی در ایران تبدیل شده است. این شرکت پس از انجام امورات ثبتی شرکت و اخذ رتبه ها، مالیات انواع شرکت ها را در دسته بندی های خاصی قرار داده است و مناسب با هر کدام امورات انجام ثبت مالیات آن ها انجام داده و پیگیری های لازم را انجام می دهد.
مالیات انواع شرکت ها در اداره ثبتی ایرسا ثبت در دسته بندی های مختص به خود قرار دارد که شما می توانید با مراجعه به این مرکز اطلاعات کافی را از کارشناسان و متخصصان ما دریافت کنید.
مالیات انواع شرکت ها با توجه به نوع فعالیت و ماهیتی که شرکت دارد مالیات متفاوتی را باید پرداخت کنند. در ادامه توضیح مختصری از مالیات انواع شرکت ها داده ایم.
ثبت شرکت با مسئولیت محدود یکی از رایج ترین و متداول انواع ثبت شرکت می باشد که اکثر افراد با توجه مزیت ها و منافاتی که دارد تمایل به آن دارند.
از جمله مالیات انواع شرکت ها می توان از مالیات برای شرکت های با مسئولیت محدود شروع کرد. مالیات این نوع شرکت ها از جمع درآمد چه از طریق شرکت چه از طریق فعالیتهای انتفاعی اشخاص حقوقی در داخل و خارج از ایران است. این شرکت ها پس از محاسبه زیانهای وارده و کم کردن معافیتهای مقرر شده مشمول مالیات به نرخ ۲۵ درصد می شوند.
دیگر مالیات انواع شرکت ها، مالیات مستقیم شرکت هایی که سهام آنها از طریق هیئت پذیرش بورس برابر قانون برای معامله در بازار بورس پذیرفته شدهاند از سال پذیرش تا سالی که از فهرست نرخ ها در بورس حذف نشدهاند معادل ۱۰ درصد مالیات آنها بخشوده میشوند و نرخ ۵/۲۲ درصد دریافت می گردد. این امتیازی است که شرکتهای سهامی عام نسبت به شرکتهای با مسئولیت محدود دارند.
شرکت ها باید از کل درآمد خود به درصد را به عنوان مالیات شرکت محاسبه و وصول کنند. البته با ارائه اظهارنامه مالیاتی شرکت ها مناسب می توانید مالیات متفاوتی را پرداخت نمایید.
به این نکته راجب شرکت های تعاونی توجه داشته باشید که مدیران این شرکت ها باید برای پرداخت مالیات این شرکتها دارای مسئولیت تضامنی باشند. با آخرین مدیر شرکت باید قبل از آنکه شرکت انحلال یابد اظهار نامه دارایی را تکمیل نماید و به اداره دارایی ارسال کند در غیر این صورت مشمول جریمه خواهد شد.
مالیات انواع شرکت ها : برای این کار شما باید ابتدا دفاتر قانونی شرکت را تنظیم نمایید و بعد از آن اقدام به تنظیم تخصصی اظهارنامه مالیاتی کنید و همه امور حسابداری شرکت را انجام دهید و بعد از آن در اداره دارایی از مالیات شرکت دفاع نمایید و معافیتهای مشمول را بگیرید.
اگر ثبت شرکت را به پایان رساندید اما پس از ان فعالیتی در آن صورت نگرفته و به عبارتی گردش مالی شرکت صفر باشد این شرکتها نیز باید تمام اقداماتی را که شرکت های ثبت شده دارای فعالیت انجام داده اند را انجام بدهند. علاوه بر آن ها یک مورد را نیز اضافه نمایند که آن هم نامه عدم فعالیت را باید به اداره امور مالیاتی ارائه دهند.
شرکت طبق قانون تجارت پس از آنکه به ثبت رسید باید برای خود حوزه مالیاتی تعیین کند. این اقدام به این منظور انجام میگیرد که هر ساله صورت حساب دارایی شرکت برای تعیین مالیات را به حوزه تعیین شده ارائه دهد. پس از همه این اقدامات باید اقدام به پلمپ دفاتر تجاری نیز نماید و تمام این اقدامات گفته شده ضروری می باشد.
اگر شرکتی که در طول سال مالی فعالیتی انجام نداده باید دفاتر و اظهارنامه مالیاتی و نامه عدم فعالیت خود را به اداره امور مالیاتی تسلیم کند و هنگامی که کارشناسان مربوطه مدارک را بررسی نمودند و در صورتی که مدارک کامل و در صحت بود شرکت ملزم به پرداخت مالیات نمی شود.
مواردی که باید در مراحل امور مالیات شرکت ثبت شده بدون فعالیت توجه شود به شرح زیر می باشد:
وزارتخانه ها، موسسات دولتی و نهادهایی که بودجه آنها توسط دولت تامین می گردد یا نهاد هایی که نیمی از بودجه آنها توسط دولت تامین میشود. این نهادها نیز خود به دو دسته تقسیم می شوند یعنی اینکه در قسمت اول نهادهایی که سهم دولت مساوی یا کمتر از ۵۰ درصد باشد و دسته دوم سهم دولت بیش از ۵۰ درصد باشد در این وضعیت ۱۰ درصد مالیات از درآمد برای دولت می باشد.
چنانچه مطالب فوق نتوانسته باشد به تمام سوالات شما در مورد مالیات انواع شرکت ها پاسخ دهد می توانید با مشاوران ما سوالات خود را مطرح کنید و از حمایت ایرسا ثبت در این زمینه بهره مند شوید. امید است که توانسته باشیم در این راه کمک شایانی به شما کرده باشیم.
مالیات انواع شرکت ها براساس نوع نوع فعلیت شرکت و خدماتی که ارائه می دهند و همچنین نوع شرکت به ثبت رسیده تعیین می شود که برای شرکت ها سهامی عام و خاص، شرکت های با مسئولیت محدود و شرکت های نعاونی هر کدام مالیات های متفاوتی را در نظر گرفته اند.
موسسه ثبتی و حقوقی ایرسا ثیت زیر نظر کارشناسان متخصص و مشاوران مالی خود مالیات انواع شرکت ها را در دسته بندی های خاص و منظمی قرار داده است که شما با ورود به وب سایت می توانید آن ها را مشاهده نمایید و بر اساس آن اظهانامه خود را تنظیم نمایید.
موسسه ها و نهادهایی که بودجه ی آنان از طرف دولت تامین می گردد مالیات پرداخت نمی کنند.